Manickas Bod AB

Stockholms län

Information

Manickas Bod AB är ett av många bolag som finns i Ekerö. Det är nämligen den kommunen som Manickas Bod AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Manickas Bod AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Manickas Bod AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-05-26. Men sedan 1999-01-01 så har Manickas Bod AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Jungfrusundsv. 2, 178 38, Ekerö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Manickas Bod AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-56035490.

Ekerö arbetar för att bolag som Manickas Bod AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Manickas Bod AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva handel med presentartiklar, antikviteter, hobbymaterial, leksaker, böcker, textilier, husgeråd och livsmedel, dock ej färskvaror, äga och förvalta aktier och andelar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Manickas Bod AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Manickas Bod AB och det är följande personer, Ångström, Helene Marianne J som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ångström, Marianne Märtha Kathinka som är född 1931 och har titeln Suppleant, Eklöf, Bengt Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Manickas Bod AB är 556570-8095.