Nyströms Brand & Säkerhet Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Ekerö finns det ett Aktiebolag som heter Nyströms Brand & Säkerhet Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Nyströms Brand & Säkerhet Aktiebolag i Stockholms län. Ekerö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Nyströms Brand & Säkerhet Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1999-01-28 så har Nyströms Brand & Säkerhet Aktiebolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Nyströms Brand & Säkerhet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Nyströms Brand & Säkerhet Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Gävleg. 12 B, 113 30, Stockholm. Vi ni istället prata med Nyströms Brand & Säkerhet Aktiebolag så kan ni göra det på 08-54549350.

Bolaget skall bedriva konsult- och entreprenadverksamhet inom brand och säkerhet, inköp och försäljning av brand och säkerhetsmaterial, utbildningsverksamhet i anslutning därtill, kontorsadministration och redovisningstjänster ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nyström, Lars-Anders Ellert som är född 1949 och har titeln VD, Nyström, Lars-Anders Ellert som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Anders som är född 1981 och har titeln Suppleant, Strauss, Ulf som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Nyströms Brand & Säkerhet Aktiebolag har 556565-4976 som sitt organisationsnummer.