Ekerö El Fastighet AB

Stockholms län

Information

Ekerö El Fastighet AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där Ekerö El Fastighet AB finns. I Ekerö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ekerö El Fastighet AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ekerö El Fastighet AB har haft sedan 2000-12-14. Ekerö El Fastighet AB har funnits sedan och 2000-12-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ekerö El Fastighet AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bryggav. 100, 178 31, Ekerö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-56035030.

Ekerö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ekerö El Fastighet AB Privat, ej börsnoterat.

Ekerö El Fastighet AB har idag 556560-3296 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ekerö El Fastighet AB

Bolaget skall bedriva förvaltning, av fast och lös egendom såsom mark och byggnader jämte därmed förenlig verksamhet.

I Ekerö El Fastighet AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Roxhed, Nils Dan Thomas som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Roxhed, Aina-Mari som är född 1958 och har titeln Suppleant, Adolphson, Claes Johan Gustaf som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .