DM Enterprise AB

Stockholms län

Information

DM Enterprise AB är ett företag som finns i Ekerö. I DM Enterprise AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Roxhed, Nils Dan Thomas som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Roxhed, Aina-Mari som är född 1958 och har titeln Suppleant, Adolphson, Claes Johan Gustaf som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med DM Enterprise AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå DM Enterprise AB på telefon 08-56033847.

Bolaget skall bedriva förvaltning och handel med värdepapper, fast och lös egendom i jämte därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dock ej bedriva sådan rörelse som avses i lag om kreditaktiebolag och lag om bankrörelse.

Idag är DM Enterprise AB av bolagstypen Aktiebolag.

DM Enterprise AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

DM Enterprise AB innehar ej F-skattsedel och DM Enterprise AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för DM Enterprise AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Roxhed, Aina-Mari -Roxhed, Nils Dan Thomas

DM Enterprise AB har 556560-3254 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.