Nordium Aktiebolag

Stockholms län

Information

Nordium Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Ekerö. Det är nämligen den kommunen som Nordium Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Nordium Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Nordium Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1997-05-23. Men sedan 1997-01-01 så har Nordium Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tegelbruksv. 4, 178 30, Ekerö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nordium Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-56038600.

Ekerö arbetar för att verksamheter som Nordium Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nordium Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva tillverkning, fyllning och förpackning inom den kemisk-tekniska tillverkningsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nordium Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nordium Aktiebolag och det är följande personer, Lagerkvist, Jan Per-Erik som är född 1965 och har titeln VD, Lagerkvist, Jan Per-Erik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Dan Jesper Urban som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kimber, Jonathan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Kjällqvist, Dan Allan som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Nordium Aktiebolag är 556541-8075.