JAMP Fastighets AB

Stockholms län

Information

JAMP Fastighets AB är ett bolag som finns i Ekerö. I JAMP Fastighets AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norqvist, Lars Erland som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kerj, Jan Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Mann Norqvist, Anna Stina som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Arne Tommy som är född 1949 och har titeln Revisor, Tommy Holm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med JAMP Fastighets AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå JAMP Fastighets AB på telefon 08-56032932.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt bedriva uthyrning av lokaler till fristående företag och därmed förenlig verksamhet.

Idag är JAMP Fastighets AB av bolagstypen Aktiebolag.

JAMP Fastighets AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

JAMP Fastighets AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-06-07 och JAMP Fastighets AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JAMP Fastighets AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Mann Norqvist, Anna Stina -Norqvist, Lars Erland i förening med -Kerj, Jan Erik

JAMP Fastighets AB har 556532-1279 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.