Concurrentia AB

Stockholms län

Information

556524-2236 är organisationsnummer för företaget Concurrentia AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Concurrentia AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som Concurrentia AB finns i.

Concurrentia AB har varit registrerat sedan 1995-07-28 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Concurrentia AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Concurrentia AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Concurrentia AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Concurrentia AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7590822 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva juridisk publicerings- och konsultverksamhet företrädesvis på konkurrensområdet, äga och förvalta aktier, fastigheter och annan fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Concurrentia AB och det är Bernitz, Ulf Bernhard som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernitz Lokrantz, Annika Maria som är född 1944 och har titeln Suppleant, Rantatalo, Leif Gustav som är född 1966 och har titeln Revisor, Lindblom, Per Hjalmar som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Allians Stockholm Södra AB som är född och har titeln Revisor,