Cleab E-Kontakt Entreprenör AB

Stockholms län

Information

Cleab E-Kontakt Entreprenör AB är ett av många företag som finns i Ekerö. Det är nämligen den kommunen som Cleab E-Kontakt Entreprenör AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Cleab E-Kontakt Entreprenör AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-07-27. Men sedan 2005-08-01 så har Cleab E-Kontakt Entreprenör AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fastlagsv. 43, 179 96, Svartsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Cleab E-Kontakt Entreprenör AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8648220.

Ekerö arbetar för att företag som Cleab E-Kontakt Entreprenör AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Cleab E-Kontakt Entreprenör AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva byggverksamhet, service, installation, försäljning av el-, tele- och datanät, administrativa tjänster, redovisning och bokföringsuppdrag, hästhållning och djurfysiologi ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Cleab E-Kontakt Entreprenör AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Cleab E-Kontakt Entreprenör AB och det är följande personer, Clementz, Jill Ing-Marie som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Clementz, Ulf Martin som är född 1976 och har titeln Suppleant, Josefsson, Rune Hans-Ulric som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Cleab E-Kontakt Entreprenör AB är 556523-9463.