Key West Property Aktiebolag

Stockholms län

Information

Key West Property Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där Key West Property Aktiebolag finns. I Ekerö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Key West Property Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Key West Property Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Key West Property Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ängsholmen Lovö, 178 93, Drottningholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Ekerö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Key West Property Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Key West Property Aktiebolag har idag 556519-4536 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Key West Property Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel, förvaltning och ombyggnader av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Key West Property Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är West, Jan Bertil som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, West, Maria Ann-Charlotte som är född 1955 och har titeln Suppleant, Liikanen, Markus Erik Johan som är född 1976 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .