Texent Agenturer AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall huvudsakligen bedriva verksamhet inom konfektionsbranschen såsom försäljning, agenturer, transporter, utbildning, konsultationer och därmed förenlig verksamhet. Bolaget kan också komma att bedriva travsport och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Texent Agenturer AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är Texent Agenturer AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 1995-09-15 så skapades Texent Agenturer AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556518-0980 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ekerö.

Just nu är Texent Agenturer AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Texent Agenturer AB så går det att nå dem via telefon på 073-6204203 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Johansson, Pierre Fredrik -Lundkvist, Lars Elfrid

Följande personer är på något sätt aktiva inom Texent Agenturer AB är Johansson, Pierre Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundkvist, Lars Elfrid som är född 1937 och har titeln Suppleant, Larsson, Ebbe Torgny som är född 1945 och har titeln Revisor, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .