Forzando Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall producera och sälja varor, företrädesvis inom musik-, interiör- och databranschen, samt utföra konsulttjänster i anslutning därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Forzando Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är Forzando Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 1995-02-01 så skapades Forzando Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556509-2847 är organisationsnummret för företaget som finns i Ekerö.

Just nu är Forzando Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Forzando Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0709-132104 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Forzando Aktiebolag är Sewerin, Carl Magnus Bengt som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Krantz Sewerin, Johanna Margareta S som är född 1961 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Ulf Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, LAREV Revision & Datautredning AB som är född och har titeln Revisor, .