Ohlsson Stridbeck Press Media & Tidningsmakeri AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Ohlsson Stridbeck Press Media & Tidningsmakeri AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ekerö här finns det många olika Aktiebolag. Ohlsson Stridbeck Press Media & Tidningsmakeri AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Ekerö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Ohlsson Stridbeck Press Media & Tidningsmakeri AB är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556506-5678.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-56046890 alternativt besöka eller skicka post till Ohlsson Stridbeck Press Media & Tidningsmakeri AB på följande adress Sandhamnsg. 81, 115 28, Stockholm.

Ohlsson Stridbeck Press Media & Tidningsmakeri AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Ohlsson Stridbeck Press Media & Tidningsmakeri AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Ohlsson Stridbeck, Kerstin Elisabet som är född 1953 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra journalistiska och grafiska arbeten, ge ut tidningar och trycksaker, samt bedriva hotellrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.