NJL Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ekerö och NJL Konsult Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och NJL Konsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för NJL Konsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

NJL Konsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-11-15. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där bolaget finns i jobbar för att bolag som NJL Konsult Aktiebolag ska trivas.

NJL Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ekerö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva rådgivande verksamhet inom husbyggnadsteknik, markbyggnadsteknik och va-teknik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NJL Konsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är NJL Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med NJL Konsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-56044844.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med NJL Konsult Aktiebolag är Linder, Nils Johan Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Linder, Britt-Marie som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nordin, Bodil Marianne som är född 1965 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

NJL Konsult Aktiebolag har 556497-7998 som sitt organisationsnummer.