CU Falks Jordbruksaktiebolag

Stockholms län

Information

CU Falks Jordbruksaktiebolag är ett bolag som finns i Ekerö. I CU Falks Jordbruksaktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Falk, Eva Christina som är född 1938 och har titeln VD, Falk, Eva Christina som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Ulf Peter Kossuth som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Falk, Susanne Christina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Dellrud, Hans Gösta som är född 1930 och har titeln Suppleant, Beergrehn, Bengt Ivar som är född 1956 och har titeln RevisorDahlström & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med CU Falks Jordbruksaktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå CU Falks Jordbruksaktiebolag på telefon 08-56050361.

Föremålet för bolagets verksamhet är jordbruks- och rådgivningsverksamhet.

Idag är CU Falks Jordbruksaktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

CU Falks Jordbruksaktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

CU Falks Jordbruksaktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-27 och CU Falks Jordbruksaktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för CU Falks Jordbruksaktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Falk, Eva Christina -Falk, Ulf Peter Kossuth

CU Falks Jordbruksaktiebolag har 556497-5687 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.