Detic Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Ekerö finns det ett Aktiebolag som heter Detic Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Detic Aktiebolag i Stockholms län. Ekerö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1994-09-28 så har Detic Aktiebolag varit registrerat. Idag är Detic Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Detic Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Detic Aktiebolag så kan ni göra det på 08-56044094.

Bolaget skall bedriva utveckling av och handel med parkeringsautomater och motorelektronik, elektronik inom mekanisk industri samt inom motorsport och därmed förenlig verksamhet. Bolaget kommer även att bedriva import, förmedling, försäljning samt reparationer av båtar, bilar samt därmed förenliga produkter och tjänster.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

Detic Aktiebolag har 556493-0831 som sitt organisationsnummer.