Perpetum Engineering Aktiebolag

Stockholms län

Information

Perpetum Engineering Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där Perpetum Engineering Aktiebolag finns. I Ekerö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Perpetum Engineering Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Perpetum Engineering Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Perpetum Engineering Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Perpetum Engineering Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ängsviksv. 9, 178 37, Ekerö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-56033860.

Ekerö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Perpetum Engineering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Perpetum Engineering Aktiebolag har idag 556488-1604 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Perpetum Engineering Aktiebolag

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av datorsystem, mätsystem och marina instrumentsystem och handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Perpetum Engineering Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Åhmark, Per Erik som är född 1965 och har titeln VD, Åhmark, Per Erik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lauper Åhmark, Beatrice Anita som är född 1964 och har titeln Suppleant, Adolphson, Claes Johan Gustaf som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .