PANOMA Fastighets Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ekerö och PANOMA Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och PANOMA Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Statusen för PANOMA Fastighets Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

PANOMA Fastighets Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-04-22. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där bolaget finns i jobbar för att bolag som PANOMA Fastighets Aktiebolag ska trivas.

I Ekerö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka bostads- och konstorsförvaltning, byggnation, köp och försäljning av värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PANOMA Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är PANOMA Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med PANOMA Fastighets Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-56032932.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med PANOMA Fastighets Aktiebolag är Norqvist, Lars Erland som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mann Norqvist, Anna Stina som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Anna Linda Marina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Norqvist, Lars Patrik Richard som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Arne Tommy som är född 1949 och har titeln Revisor, Tommy Holm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

PANOMA Fastighets Aktiebolag har 556485-9881 som sitt organisationsnummer.