Ekerö Bilskadecenter AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva rörelse genom plåtreparationer och service av motorfordon, äga och förvalta fast och lös egendom, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ekerö Bilskadecenter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är Ekerö Bilskadecenter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 1994-01-17 så skapades Ekerö Bilskadecenter AB och bolaget är har F-skattsedel Ekerö Bilskadecenter AB har haft det sedan 1994-01-01.

Ekerö Bilskadecenter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556480-1362 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ekerö.

Just nu är Ekerö Bilskadecenter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ekerö Bilskadecenter AB så går det att nå dem via telefon på 08-56024515 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ekerö Bilskadecenter AB är Aronsson, Klas-Henrik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bertils, Leif Göran som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Aronsson, Pia Lena som är född 1957 och har titeln Suppleant, Brunstedt, Mats som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .