Kapeco AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Kapeco AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ekerö här finns det många olika Aktiebolag. Kapeco AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Ekerö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Kapeco AB är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556479-4930.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-54440780 alternativt besöka eller skicka post till Kapeco AB på följande adress Reprov. 13, 183 77, Täby.

Kapeco AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Kapeco AB så sitter följande personer i styrelsen: , Lawniczak, Regina Beate som är född 1960 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning, import och export av hus och byggmaterial, planering och ritning av hus, handel med fastigheter, byggverksamhet, jordbruk och skogsbruk samt därmed förenlig verksamhet.