Prästnibbla Prognus AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ekerö och Prästnibbla Prognus AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Prästnibbla Prognus AB är ett av dem. Statusen för Prästnibbla Prognus AB är att Bolaget är aktivt.

Prästnibbla Prognus AB är ett Aktiebolag och skapades 1993-11-08. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Prästnibbla Prognus AB ska trivas.

Prästnibbla Prognus AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11. I Ekerö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom IT-sektorn, verksamhet inom trädgårdsanläggning och trädgårdsskötsel, handel med äldre fordon, produktutveckling och försäljning av sportprodukter, uthyrning av bostäder och lokaler, bedriva fastighetsförvaltning, kurs- och konferensverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Prästnibbla Prognus AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11.

Idag är Prästnibbla Prognus AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Prästnibbla Prognus AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-56042594.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Prästnibbla Prognus AB är Hjorth, Agnete som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Säflund, Lars Wilhelm Andreas som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Kruus, Ulf Anders som är född 1936 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Hans Martin som är född 1960 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Prästnibbla Prognus AB har 556475-3266 som sitt organisationsnummer.