Ognio Mur Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ognio Mur Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är Ognio Mur Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 1993-09-29 så skapades Ognio Mur Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Ognio Mur Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Ognio Mur Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556473-6170 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ekerö.

Just nu är Ognio Mur Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ognio Mur Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ognio Mur Aktiebolag är Siegl, Klas Toni Rickard som är född 1953 och har titeln VD, Siegl, Klas Toni Rickard som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ulf Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergkvist, Kenneth Erik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Eriksson, Jan Ove som är född 1953 och har titeln Suppleant, Hafström, Maria Christina som är född 1961 och har titeln RevisorRevisorspoolen Matsson & Co AB som är född och har titeln Revisor, .