Ekeröbilarna Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall inrätta och bedriva beställningscentral, teckna avtal och bedriva transporter med fordon vad avser gods- och personbefordran, marknadsföra beställningscentralen och ansluta trafikutövares tjänster, förvärva och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ekeröbilarna Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är Ekeröbilarna Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 1993-08-30 så skapades Ekeröbilarna Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Ekeröbilarna Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Ekeröbilarna Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556472-3202 är organisationsnummret för företaget som finns i Ekerö.

Just nu är Ekeröbilarna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ekeröbilarna Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-56034000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ekeröbilarna Aktiebolag är Lehman, Anna Theresa som är född 1970 och har titeln VD, Lehman, Anna Theresa som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungblom, Lars Gösta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gunnarsson, Hans Olof som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindeberg, Svante Alf Ennes som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Seydal Zadeh, Hooman som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamotAdolphson, Claes Johan Gustaf som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .