Seemore Business AB

Stockholms län

Information

Seemore Business AB är ett av många verksamheter som finns i Ekerö. Det är nämligen den kommunen som Seemore Business AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Seemore Business AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1993-02-16. Men sedan 1993-01-01 så har Seemore Business AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Seemore Business AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0708-706600.

Ekerö arbetar för att verksamheter som Seemore Business AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Seemore Business AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva utveckling av datorprogram, försäljning av varor och tjänster inom databranschen samt handel med aktier och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Seemore Business AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Firman tecknas två i förening av -externa firmatecknarna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Seemore Business AB och det är följande personer, Kull, Anna Margareta som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Mild, Catrine Eva Maria som är född 1957 och har titeln Extern firmatecknare, Sandström, Anne Maria som är född 1976 och har titeln Extern firmatecknare, Malmborg, Leif Gustaf som är född 1943 och har titeln Likvidator, Öhström, Ulf Harry som är född 1942 och har titeln Revisor, Aktiebolaget Mastria som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Seemore Business AB är 556461-9855.