Cadelco Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ekerö och Cadelco Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Cadelco Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Cadelco Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Cadelco Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-01-22. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Cadelco Aktiebolag ska trivas.

Cadelco Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Ekerö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning samt försäljning av elektronisk och mekanisk utrustning, företrädesvis med framtagning av underlag för mönsterkortstillverkning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cadelco Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Cadelco Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Cadelco Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-56040803.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Cadelco Aktiebolag är Sellsén, Aldona som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagström, Nils Åke Tomas som är född 1944 och har titeln Suppleant, Jonasson, Björn Jonas som är född 1966 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .

Cadelco Aktiebolag har 556459-8414 som sitt organisationsnummer.