Lastrec T G P Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva plåtslageriarbeten, handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lastrec T G P Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är Lastrec T G P Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 1992-11-10 så skapades Lastrec T G P Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Lastrec T G P Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lastrec T G P Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556456-5405 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ekerö.

Just nu är Lastrec T G P Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Lastrec T G P Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7029638 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lastrec T G P Aktiebolag är Åström, Per Axel Örjan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergman, Katarina Margareta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Moosberg, Bengt Ola Rikard som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .