Bromma Kontaktlinser Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ekerö och Bromma Kontaktlinser Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Bromma Kontaktlinser Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bromma Kontaktlinser Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bromma Kontaktlinser Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-09-08. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bromma Kontaktlinser Aktiebolag ska trivas.

Bromma Kontaktlinser Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ekerö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra tillpassning av samt byten av kontaktlinser, bedriva försäljning av kontaktlinser, glasögonbågar och skötselprodukter till kontaktlinser samt utföra reparation av glasögonbågar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bromma Kontaktlinser Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Bromma Kontaktlinser Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Bromma Kontaktlinser Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-264200.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bromma Kontaktlinser Aktiebolag är Wahlberg, Bertil Frans Olof Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlberg, Britt Marie som är född 1944 och har titeln Suppleant, Österlin, Maud Ulla Kerstin som är född 1940 och har titeln Revisor, .

Bromma Kontaktlinser Aktiebolag har 556453-1191 som sitt organisationsnummer.