Backlunds Ljudbyggeri Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Ekerö finns det ett Aktiebolag som heter Backlunds Ljudbyggeri Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Backlunds Ljudbyggeri Aktiebolag i Stockholms län. Ekerö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Backlunds Ljudbyggeri Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1992-09-10 så har Backlunds Ljudbyggeri Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Backlunds Ljudbyggeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Backlunds Ljudbyggeri Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Köpinge 106, 284 91, Perstorp. Vi ni istället prata med Backlunds Ljudbyggeri Aktiebolag så kan ni göra det på 070-5833348.

Bolaget skall bedriva försäljning och montering av ljudanlägg- ningar företrädesvis i fordon samt import och export av ljudanläggningar. Vidare skall bolaget framtaga illustrationsmaterial och utge böcker avseende ljud samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Backlund, Per Ola som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergvall, Inger Kristina Birgitta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Elofsson, Kjell-Åke Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, K Å Elofsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Backlunds Ljudbyggeri Aktiebolag har 556450-9015 som sitt organisationsnummer.