H.T. Metalltryckeri Aktiebolag

Stockholms län

Information

556450-4362 är organisationsnummer för verksamheten H.T. Metalltryckeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H.T. Metalltryckeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som H.T. Metalltryckeri Aktiebolag finns i.

H.T. Metalltryckeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-07-09 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för H.T. Metalltryckeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

H.T. Metalltryckeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för H.T. Metalltryckeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Tällerud Fors, Karin Elisabeth -Tällerud, Hans Erik

Vill ni komma i kontakt med H.T. Metalltryckeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-56034146 eller genom brev på följande adress:
Bryggav. 115, 178 31, Ekerö

Bolaget skall bedriva plåt- och metallbearbetningar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med H.T. Metalltryckeri Aktiebolag och det är Tällerud, Hans Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Tällerud Fors, Karin Elisabeth som är född 1947 och har titeln Suppleant, Wallenius, Bengt Magnus som är född 1972 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor,