Gielsta Näthandel Förvaltning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Gielsta Näthandel Förvaltning Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där Gielsta Näthandel Förvaltning Aktiebolag finns. I Ekerö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gielsta Näthandel Förvaltning Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Gielsta Näthandel Förvaltning Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Gielsta Näthandel Förvaltning Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gielsta Näthandel Förvaltning Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till SOLSIDEVÄGEN 6, 178 51, Ekerö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0708-966926.

Ekerö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Gielsta Näthandel Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Gielsta Näthandel Förvaltning Aktiebolag har idag 556444-3108 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Gielsta Näthandel Förvaltning Aktiebolag

Aktiebolagets verksamhet ska vara att utveckla, marknadsföra och förvalta internetbaserade tjänstersystem såsom webbplatser och e-handelssystem samt därmed förenlig verksamhet.

I Gielsta Näthandel Förvaltning Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Niward, Hans Magnus som är född 1971 och har titeln VD, Niward, Hans Magnus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Niward, Febe Katarina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Schwertner, Frank Gerhard som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .