Nimmerfelt Försäljning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ekerö och Nimmerfelt Försäljning Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nimmerfelt Försäljning Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Nimmerfelt Försäljning Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Nimmerfelt Försäljning Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-01-28. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nimmerfelt Försäljning Aktiebolag ska trivas.

I Ekerö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning, import och export av kläder och presentartiklar, transportverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet. handel med värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nimmerfelt Försäljning Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Nimmerfelt Försäljning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Nimmerfelt Försäljning Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-56053122.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Nimmerfelt Försäljning Aktiebolag är Ehrner, Thomas Gunnar som är född 1949 och har titeln Likvidator, Åsberg, Stig-Gustav som är född 1944 och har titeln Revisor, .

Nimmerfelt Försäljning Aktiebolag har 556442-5063 som sitt organisationsnummer.