Ekeröbuss Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Ekeröbuss Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ekerö här finns det många olika Aktiebolag. Ekeröbuss Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Ekerö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Ekeröbuss Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556424-9331.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-5904895 alternativt besöka eller skicka post till Ekeröbuss Aktiebolag på följande adress Pl 4044, 178 92, Adelsö.

Ekeröbuss Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ekeröbuss Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Dahlberg, Andreas Bo som är född 1988 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva persontransporter,trafikutbildning, konsultverksamhet inom trafikområdet, handel med värdepapper, bolaget skall dock ej bedriva sådan rörelse som avses i lag om kreditaktiebolag och lag om bankrörelse, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.