Heeds Affär AB

Stockholms län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva bensinstationrörelse med dagligvaruhandel, uthyrning av fordon och släpvagnar samt äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Heeds Affär AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är Heeds Affär AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 1991-04-25 så skapades Heeds Affär AB och verksamheten är har F-skattsedel Heeds Affär AB har haft det sedan 1994-01-01.

Heeds Affär AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556424-0249 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ekerö.

Just nu är Heeds Affär AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Heeds Affär AB så går det att nå dem via telefon på 08-56030509 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Heeds Affär AB är Heed, Willy Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Israelsson Heed, Agneta Sofia som är född 1959 och har titeln Suppleant, Grull, Marianne Elisabeth som är född 1966 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .