ARIGO TEKNIK Aktiebolag

Stockholms län

Information

ARIGO TEKNIK Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Ekerö. Det är nämligen den kommunen som ARIGO TEKNIK Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ARIGO TEKNIK Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-09-21.

ARIGO TEKNIK Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1991-01-16. Men sedan 1991-01-01 så har ARIGO TEKNIK Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Astrakanv. 6, 178 33, Ekerö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ARIGO TEKNIK Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-56032062.

Ekerö arbetar för att verksamheter som ARIGO TEKNIK Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ARIGO TEKNIK Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och import av delar och material till flygindustri och därmed förenlig verksamhet samt konsultverksamhet inom datateknik och redovisning samt därmed sammanhängande verksamhet.

Firmatecknare för ARIGO TEKNIK Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Sandberg, Kerstin Linnéa.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ARIGO TEKNIK Aktiebolag och det är följande personer, Sandberg, Kerstin Linnéa som är född 1944 och har titeln Extern firmatecknare, Sandberg, Curt Evert som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sandberg, Kenneth Carl Evert som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Stefan Carl Evert som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Skarle, Leif Gunnar som är född 1951 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för ARIGO TEKNIK Aktiebolag är 556415-3269.