Bobcat Sverige AB

Stockholms län

Information

Bobcat Sverige AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där Bobcat Sverige AB finns. I Ekerö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bobcat Sverige AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bobcat Sverige AB har haft sedan 1998-01-01. Bobcat Sverige AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bobcat Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-291575.

Ekerö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bobcat Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Bobcat Sverige AB har idag 556413-6553 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Öhlin, Stig Christer i förening med en av -Andersson, Göran Peter -Ekvall, Carl Stefan Firman tecknas av -Hedenbäck, Ronnie Christer i förening med en av -Andersson, Göran Peter -Ekvall, Carl Stefan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Bobcat Sverige AB

Bolaget skall bedriva försäljning och inköp av nya och begagnade gräv- och lastmaskiner (entreprenadmaskiner) med tillbehör samt äga och förvalta värdepapper och fast egendom.

I Bobcat Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Öhlin, Stig Christer som är född 1951 och har titeln VD, Andersson, Göran Peter som är född 1958 och har titeln Vice VD, Öhlin, Stig Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Göran Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekblom, Per Holger Wilhelm som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekvall, Carl Stefan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamotHedenbäck, Ronnie Christer som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Göran Marcus Oskar som är född 1979 och har titeln Suppleant, Rapp, Arvid Erik Torgil som är född 1979 och har titeln SuppleantJarl, Pierre Mikael som är född 1970 och har titeln RevisorOhrner, Mats Olof som är född 1950 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln RevisorOsborne Revision AB som är född och har titeln Revisor.