Färingsö Fastighets AB

Stockholms län

Information

556411-9740 är organisationsnummer för företaget Färingsö Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Färingsö Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som Färingsö Fastighets AB finns i.

Färingsö Fastighets AB har varit registrerat sedan 1990-12-20 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Färingsö Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Färingsö Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Färingsö Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Färingsö Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 08-56024510 eller genom brev på följande adress:
Hammarkvarnsv. 9, 179 75, Skå

Bolaget ska driva rörelse genom att förvalta fast och lös egendom, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Färingsö Fastighets AB och det är Bertils, Leif Göran som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Aronsson, Klas-Henrik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Aronsson, Pia Lena som är född 1957 och har titeln Suppleant, Brunstedt, Mats som är född 1954 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,