Rånäs Krukväxtproduktion Aktiebolag

Stockholms län

Information

Rånäs Krukväxtproduktion Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där Rånäs Krukväxtproduktion Aktiebolag finns. I Ekerö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rånäs Krukväxtproduktion Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Rånäs Krukväxtproduktion Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Rånäs Krukväxtproduktion Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Rånäs Krukväxtproduktion Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rånäs Villastad, 179 98, Färentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-4932379.

Ekerö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Rånäs Krukväxtproduktion Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Rånäs Krukväxtproduktion Aktiebolag har idag 556403-7991 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Olsson, Eivor Maria är den som för stunden ansvarar för Rånäs Krukväxtproduktion Aktiebolag

Bolaget skall bedriva odling och försäljning av trädgårdsprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Rånäs Krukväxtproduktion Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Eivor Maria som är född 1926 och har titeln Extern firmatecknare, Olsson, Tore Peter som är född 1957 och har titeln VD, Olsson, Tore Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Ann Margret Gunilla som är född 1953 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor.