Thomas Cederström Aktiebolag

Stockholms län

Information

Thomas Cederström Aktiebolag är ett bolag som finns i Ekerö. I Thomas Cederström Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Cederström, Rolf Thomas som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Wassberg Cederström, Anita Birgitta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Andersson, Knut Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Bornholm Junker, Anita Elisabeth som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, Zachrisson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Thomas Cederström Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Thomas Cederström Aktiebolag på telefon 08-56023171.

Bolaget skall driva terapi, utbildning, pedagogisk och individfamiljeterpeutisk verksamhet, ävensom äga, förvalta, köpa och sälja fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Thomas Cederström Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Thomas Cederström Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Thomas Cederström Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Thomas Cederström Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-11-24.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Thomas Cederström Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Thomas Cederström Aktiebolag har 556398-3369 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.