Bokmakeriet Ulf Jansson Aktiebolag

Stockholms län

Information

556392-9875 är organisationsnummer för bolaget Bokmakeriet Ulf Jansson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bokmakeriet Ulf Jansson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som Bokmakeriet Ulf Jansson Aktiebolag finns i.

Bokmakeriet Ulf Jansson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-04-09 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bokmakeriet Ulf Jansson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Bokmakeriet Ulf Jansson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bokmakeriet Ulf Jansson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Bokmakeriet Ulf Jansson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-56042650 eller genom brev på följande adress:
Kungsberga, 179 97, Färentuna

Bolaget skall framställa handböcker till datasystem samt bedriva konsultverksamhet inom teknisk dokumentation ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bokmakeriet Ulf Jansson Aktiebolag och det är Körling, Karl Niklas som är född 1977 och har titeln Likvidator, Milinovic, Suzanna Zvezdana som är född 1971 och har titeln Revisor, Crescendo Revisorer & Konsulter Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,