Intern Dialog Christina Edler AB

Stockholms län

Information

Intern Dialog Christina Edler AB är ett av många bolag som finns i Ekerö. Det är nämligen den kommunen som Intern Dialog Christina Edler AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Intern Dialog Christina Edler AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Intern Dialog Christina Edler AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1990-05-07. Men sedan 1991-01-01 så har Intern Dialog Christina Edler AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till John Ericssonsg. 16, 112 22, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Intern Dialog Christina Edler AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-4114091.

Ekerö arbetar för att bolag som Intern Dialog Christina Edler AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Intern Dialog Christina Edler AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultation, uppdragsverksamhet och forskning avseende kommunikation och förändringsprocesser inom företag och organisationer samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Intern Dialog Christina Edler AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Intern Dialog Christina Edler AB och det är följande personer, Edler, Christina Birgersdotter som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Edler, Lars Eric som är född 1945 och har titeln Suppleant, Fröderberg, Gerd Ingrid som är född 1953 och har titeln Delgivningsbar person, Ericsson, Bo Anders Christer som är född 1963 och har titeln Revisor, Ericsson & Ericsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Intern Dialog Christina Edler AB är 556392-0304.