Butik Backsippan i Ekerö Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ekerö och Butik Backsippan i Ekerö Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Butik Backsippan i Ekerö Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Butik Backsippan i Ekerö Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Butik Backsippan i Ekerö Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-04-04. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Butik Backsippan i Ekerö Aktiebolag ska trivas.

Butik Backsippan i Ekerö Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ekerö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med kläder samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Butik Backsippan i Ekerö Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Butik Backsippan i Ekerö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Butik Backsippan i Ekerö Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-56031669.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Butik Backsippan i Ekerö Aktiebolag är Håkansson, Gert Stefan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Maj-Lis som är född 1953 och har titeln Suppleant, Envall Svahn, Anette Margareta som är född 1955 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Butik Backsippan i Ekerö Aktiebolag har 556391-8142 som sitt organisationsnummer.