T Sundman invest Aktiebolag

Stockholms län

Information

556389-7411 är organisationsnummer för verksamheten T Sundman invest Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som T Sundman invest Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som T Sundman invest Aktiebolag finns i.

T Sundman invest Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-03-23 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för T Sundman invest Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

T Sundman invest Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för T Sundman invest Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med T Sundman invest Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8510494 eller genom brev på följande adress:
Mälarvyn 13, 178 40, Ekerö

Bolaget skall bedriva handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter, kreditverksamhet utan att bedriva bankrörelse eller sådan rörelse som avses i lagen om kreditmarknadsrörelse, samt därmed förenliga verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med T Sundman invest Aktiebolag och det är Sundman, Sven Tommy som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Inga-Lill Marianne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Sundstrand, Hans Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,