Färingsö Konsult AB

Stockholms län

Information

556388-8337 är organisationsnummer för företaget Färingsö Konsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Färingsö Konsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som Färingsö Konsult AB finns i.

Färingsö Konsult AB har varit registrerat sedan 1990-03-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Färingsö Konsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Färingsö Konsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Färingsö Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Färingsö Konsult AB så kan ni göra det på telefon genom 08-56044121 eller genom brev på följande adress:
Klevbergsv. 1, 179 60, Stenhamra

Bolaget skall bedriva kameral uppdragsverksamhet, konsultverksamhet inom utbildningsadministration, försäljning av barnkläder samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Färingsö Konsult AB och det är Fahlstedt, Bengt Karl Henrik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Fahlstedt, Hjördis Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Laestander, Jan Olov Mikael som är född 1955 och har titeln Revisor,