RECREATOR Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ekerö och RECREATOR Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och RECREATOR Aktiebolag är ett av dem. Statusen för RECREATOR Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

RECREATOR Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-02-19. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där företaget finns i jobbar för att företag som RECREATOR Aktiebolag ska trivas.

RECREATOR Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ekerö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva kvalificerad konsultverksamhe inom bygg- och fastighetsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RECREATOR Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är RECREATOR Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med RECREATOR Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-56035925.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med RECREATOR Aktiebolag är Saevig, Erling Harald Segerfelt som är född 1941 och har titeln VD, Saevig, Erling Harald Segerfelt som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Saevig Marrone, Katarina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Saevig, Ulrika Maria som är född 1973 och har titeln Suppleant, Nordmark, Johan Arne Birger som är född 1959 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

RECREATOR Aktiebolag har 556387-2802 som sitt organisationsnummer.