Electronic Publishingkonsult G. Fahlström Aktiebolag

Stockholms län

Information

Electronic Publishingkonsult G. Fahlström Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Ekerö som är den kommunen där Electronic Publishingkonsult G. Fahlström Aktiebolag finns. I Ekerö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Electronic Publishingkonsult G. Fahlström Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Electronic Publishingkonsult G. Fahlström Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Electronic Publishingkonsult G. Fahlström Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Electronic Publishingkonsult G. Fahlström Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Klevbergsv. 167, 179 60, Stenhamra men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8560464.

Ekerö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Electronic Publishingkonsult G. Fahlström Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Electronic Publishingkonsult G. Fahlström Aktiebolag har idag 556378-8024 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Electronic Publishingkonsult G. Fahlström Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom datoriserade system för grafisk produktion samt utbildning, utveckling, anpassning och handel med system för den grafiska branschen.

I Electronic Publishingkonsult G. Fahlström Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fahlström, Carl Gunnar som är född 1948 och har titeln VD, Fahlström, Carl Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Williamsson, Lars Håkan som är född 1962 och har titeln Suppleant, Augustyniak, Maj Agneta Elisabeth som är född 1946 och har titeln Revisor, Mälarev AB som är född och har titeln Revisor, .