Rydkon Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Rydkon Konsult Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Ekerö. Det är nämligen den kommunen som Rydkon Konsult Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Rydkon Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Rydkon Konsult Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-12-07. Men sedan 1991-01-01 så har Rydkon Konsult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Snoilskyv. 8, 112 54, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rydkon Konsult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-56020062.

Ekerö arbetar för att verksamheter som Rydkon Konsult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rydkon Konsult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall förvärva, äga och förvalta fast och lös egendom, företrädesvis värdepapper samt att bedriva konsultverksamhet, företrädesvis inom fastighetsbranschen ävensom att bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rydkon Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Lenneryd, Hans Åke -Lenneryd, Solveig Helga Maria.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rydkon Konsult Aktiebolag och det är följande personer, Lenneryd, Hans Åke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lenneryd, Solveig Helga Maria som är född 1948 och har titeln Suppleant, Persson, Karl Stefan som är född 1943 och har titeln Revisor, Larcy Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rydkon Konsult Aktiebolag är 556370-5697.