Din Syn - Ekerö Optik AB

Stockholms län

Information

Din Syn - Ekerö Optik AB är en verksamhet som finns i Ekerö. I Din Syn - Ekerö Optik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rönnlund, Nils Thorbjörn som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rönnlund, Gert-Olof som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Rönnlund, Lars-Olof som är född 1936 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Hans Peter som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Din Syn - Ekerö Optik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Din Syn - Ekerö Optik AB på telefon 08-56031310.

Bolaget skall bedriva synvård samt försäljning av synhjälpmedel och optiska instrument samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Din Syn - Ekerö Optik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Din Syn - Ekerö Optik AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Ekerö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Din Syn - Ekerö Optik AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Din Syn - Ekerö Optik AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Din Syn - Ekerö Optik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Din Syn - Ekerö Optik AB har 556369-7464 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.