Ola Eriksson Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Ola Eriksson Konsult Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Ekerö. Det är nämligen den kommunen som Ola Eriksson Konsult Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ola Eriksson Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Ola Eriksson Konsult Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-10-11. Men sedan 1998-01-01 så har Ola Eriksson Konsult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vipphavrev. 12, 178 35, Ekerö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ola Eriksson Konsult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-56038027.

Ekerö arbetar för att verksamheter som Ola Eriksson Konsult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ola Eriksson Konsult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva försäljning av datorutrustning samt försäljning av konsulttjänster avseende underhåll, utveckling och utbildning för datorbaserade system, samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ola Eriksson Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ola Eriksson Konsult Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Nils Ola Hilding som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Pia Jeanette Ingeborg som är född 1963 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Karl Henry som är född 1960 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ola Eriksson Konsult Aktiebolag är 556368-4249.