ILLUSTRATION OCH GESTALTNING Aktiebolag (IGAB)

Stockholms län

Information

556367-7003 är organisationsnummer för företaget ILLUSTRATION OCH GESTALTNING Aktiebolag (IGAB). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ILLUSTRATION OCH GESTALTNING Aktiebolag (IGAB) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ekerö som är den kommunen som ILLUSTRATION OCH GESTALTNING Aktiebolag (IGAB) finns i.

ILLUSTRATION OCH GESTALTNING Aktiebolag (IGAB) har varit registrerat sedan 1989-08-18 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ILLUSTRATION OCH GESTALTNING Aktiebolag (IGAB) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

ILLUSTRATION OCH GESTALTNING Aktiebolag (IGAB) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ekerö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ILLUSTRATION OCH GESTALTNING Aktiebolag (IGAB) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med ILLUSTRATION OCH GESTALTNING Aktiebolag (IGAB) så kan ni göra det på telefon genom 08-266375 eller genom brev på följande adress:
Stavgårdsg. 83, 167 57, Bromma

Bolaget skall assistera företag, organisationer och föreningar i förändrings- och utvecklingsarbete ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ILLUSTRATION OCH GESTALTNING Aktiebolag (IGAB) och det är Sjögren, Olle Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlin, Gustav Peter Conny som är född 1965 och har titeln Suppleant, Frosch, Lennart Johan Fredrik som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,