Skandinaviska Entreprenadmaskiner SEMAB AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ekerö och Skandinaviska Entreprenadmaskiner SEMAB AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Skandinaviska Entreprenadmaskiner SEMAB AB är ett av dem. Statusen för Skandinaviska Entreprenadmaskiner SEMAB AB är att Bolaget är aktivt.

Skandinaviska Entreprenadmaskiner SEMAB AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-08-28. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Ekerö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Skandinaviska Entreprenadmaskiner SEMAB AB ska trivas.

Skandinaviska Entreprenadmaskiner SEMAB AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ekerö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och inköp av nya och begagnade gräv- och lastmaskiner (entreprenadmaskiner) med tillbehör samt idka handel med och förvaltning av värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skandinaviska Entreprenadmaskiner SEMAB AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Skandinaviska Entreprenadmaskiner SEMAB AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ekerö.

Vill man komma i kontakt med Skandinaviska Entreprenadmaskiner SEMAB AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-56489960.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Skandinaviska Entreprenadmaskiner SEMAB AB är Öhlin, Stig Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhlin, Barbro Marianne som är född 1947 och har titeln Suppleant, Ohrner, Mats Olof som är född 1950 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Skandinaviska Entreprenadmaskiner SEMAB AB har 556363-7882 som sitt organisationsnummer.