Hans Nilsson Byggteam Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsteknik, hantverk och marknadsföring av fönster samt framtagning av kursmaterial i form av kompendium, video gällande byggnadssektorn ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hans Nilsson Byggteam Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ekerö så är Hans Nilsson Byggteam Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Ekerö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ekerö och i Stockholms län. Redan 1989-06-20 så skapades Hans Nilsson Byggteam Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Hans Nilsson Byggteam Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hans Nilsson Byggteam Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556360-4841 är organisationsnummret för företaget som finns i Ekerö.

Just nu är Hans Nilsson Byggteam Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Hans Nilsson Byggteam Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-5564341 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hans Nilsson Byggteam Aktiebolag är Nilsson, Hans Ove som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Hans Jonas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Gerd Maggie som är född 1939 och har titeln Suppleant, Hagsten, Nils Erik Vilhelm som är född 1942 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .